Kontaktskjema / Bestilling

Din e-mail:
Ditt navn:
Beskjed/Bestilling:
Svar på spørsmålet: Hvor mange øyne har et menneske? Skriv tallet

Vi har hatt besøk av Øyelege i vår butikk 2-3 ganger i måneden. Han heter Atle Lyslo og jobber til vanlig på Øyelegesentret i Tromsdalen. Han tar imot pasienter etter henvisning fra fastlege eller Optiker.

Pga plassmangel her og stor pågang har han nå fått lokaler oppe på helsesentret på finnsnes og han regner å være der litt oftere.  

Hvis man vil ha time hos Øyelege tar man først kontakt med sin Fastlege eller sin Optiker og bestiller time der. Da gjøres en førundersøkelse som legger grunn til henvisningen. Her kan man og ønske å få time på Finnsnes istedenfor Tromsdalen. Når øyelegen får henvisningen, vurderes videre undersøkelser og hastegrad og om time på finnsnes er mulig.

Øyelegetime får du tilsendt i posten.

Desverre er ikke ventetiden noe kortere på Finnsnes, da mange benytter seg av tilbudet

Når man har grunnlag for Frikort, blir dette sendt hjem til deg i posten. Har du Frikort så ta dette med til din øyelegetime, så betaler du selvfølgelig ingenting.

Telefonnummer til øyelegesentret er 77647930 og dem har telefontid mellom 8.00-9.30 på formiddagen og mellom 14.00-15.00 på ettermiddagen.

Man kan og sende mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÃ¥ aktivere JavaScript for Ã¥ kunne se adressen